Kuru beyaz tarhana çorbası yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Tarhananın ana malzeme olduğunu biliyorum ama su veya et suyu kullanmanın lezzet açısından nasıl bir fark yaratacağını düşünüyorsanız, bu konuda daha fazla bilgi verir misiniz? Ayrıca, soğan ve domates salçası eklemenin çorbanın tadını nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Baharatları eklerken hangi oranları tercih ettiğinizi de merak ediyorum. Zeytinyağı veya tereyağı eklemek, çorbanın lezzetini gerçekten artırıyor mu? Yeşil sebzelerin eklenmesi, besin değerini nasıl etkiliyor, denemek isteyen var mı?
Kuru beyaz tarhana çorbası yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Tarhananın ana malzeme olduğunu biliyorum ama su veya et suyu kullanmanın lezzet açısından nasıl bir fark yaratacağını düşünüyorsanız, bu konuda daha fazla bilgi verir misiniz? Ayrıca, soğan ve domates salçası eklemenin çorbanın tadını nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Baharatları eklerken hangi oranları tercih ettiğinizi de merak ediyorum. Zeytinyağı veya tereyağı eklemek, çorbanın lezzetini gerçekten artırıyor mu? Yeşil sebzelerin eklenmesi, besin değerini nasıl etkiliyor, denemek isteyen var mı?
Cevap yaz