Salçalı mercimek çorbasını yaparken, mercimeklerin temizlenmesi ve sebzelerin doğranması aşamasında en çok hangi noktalarla karşılaştınız? Özellikle salçanın eklenmesi sırasında çiğ kokusunu gidermek için yaptığınız özel bir yöntem var mı? Çorbanın kıvamını ayarlarken akışkanlık konusunda hangi oranları deniyorsunuz? Limonsuz mu yoksa limonlu mu daha çok tercih ediyorsunuz?
Salçalı mercimek çorbasını yaparken, mercimeklerin temizlenmesi ve sebzelerin doğranması aşamasında en çok hangi noktalarla karşılaştınız? Özellikle salçanın eklenmesi sırasında çiğ kokusunu gidermek için yaptığınız özel bir yöntem var mı? Çorbanın kıvamını ayarlarken akışkanlık konusunda hangi oranları deniyorsunuz? Limonsuz mu yoksa limonlu mu daha çok tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz