Kışlık domates çorbasını hazırlamak için gereken malzemeler gerçekten çok dikkat çekici. Olgun ve sulu domateslerin kullanılması gerektiğini vurgulamanız harika. Peki, domateslerin kabuklarını soymak için kaynar su yöntemini denediniz mi? Bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu yoksa başka bir yöntem mi tercih ediyorsunuz? Ayrıca, çorbanın püre haline getirilmesi aşamasında el blenderı kullanmak, dokunun daha pürüzsüz olmasını sağlıyor mu? Bu tarifin kış akşamlarında nasıl bir lezzet sunduğunu merak ediyorum.
Kışlık domates çorbasını hazırlamak için gereken malzemeler gerçekten çok dikkat çekici. Olgun ve sulu domateslerin kullanılması gerektiğini vurgulamanız harika. Peki, domateslerin kabuklarını soymak için kaynar su yöntemini denediniz mi? Bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu yoksa başka bir yöntem mi tercih ediyorsunuz? Ayrıca, çorbanın püre haline getirilmesi aşamasında el blenderı kullanmak, dokunun daha pürüzsüz olmasını sağlıyor mu? Bu tarifin kış akşamlarında nasıl bir lezzet sunduğunu merak ediyorum.
Cevap yaz