Kayseri mantısı çorbasını daha önce denedim mi? Gerçekten de Kayseri mantısının bu sulu versiyonu, kış aylarında içimizi ısıtan harika bir lezzet! Hamur açma kısmı biraz zahmetli olsa da, içindeki kıyma ve baharatlarla hazırlanan iç harcı çok lezzetli oluyor. Yoğurt ve sarımsak ile zenginleştirerek servis ettiğinizde, gerçekten muhteşem bir tat ortaya çıkıyor. Tereyağı ve pul biber ile yapılan sosu da çorbanın üzerine gezdirmek, ona ayrı bir güzellik katıyor. Sağlıklı ve doyurucu bir çorba arıyorsanız, bu tarifi kesinlikle denemelisiniz!
Kayseri mantısı çorbasını daha önce denedim mi? Gerçekten de Kayseri mantısının bu sulu versiyonu, kış aylarında içimizi ısıtan harika bir lezzet! Hamur açma kısmı biraz zahmetli olsa da, içindeki kıyma ve baharatlarla hazırlanan iç harcı çok lezzetli oluyor. Yoğurt ve sarımsak ile zenginleştirerek servis ettiğinizde, gerçekten muhteşem bir tat ortaya çıkıyor. Tereyağı ve pul biber ile yapılan sosu da çorbanın üzerine gezdirmek, ona ayrı bir güzellik katıyor. Sağlıklı ve doyurucu bir çorba arıyorsanız, bu tarifi kesinlikle denemelisiniz!
Cevap yaz