Beyaz pirinç çorbasını yapmaya karar verdim ama bazı adımları merak ediyorum. Öncelikle pirinci nasıl hazırlamam gerektiğini biliyorum, ama soğanı ne kadar kavurmam gerektiği konusunda tereddütlerim var. Soğanı pembeleşene kadar mı kavurmalıyım yoksa biraz daha mı bekletmeliyim? Ayrıca, çorbanın kıvamını pürüzsüz hale getirmek için blender kullanmayı düşünüyorum, bu aşamada dikkat etmem gereken bir şey var mı? Servis yaparken üzerine nane veya maydanoz eklemek güzel olur mu? Yanında ekmekle servis etmek de iyi bir fikir gibi görünüyor, bu konuda ne dersin?
Beyaz pirinç çorbasını yapmaya karar verdim ama bazı adımları merak ediyorum. Öncelikle pirinci nasıl hazırlamam gerektiğini biliyorum, ama soğanı ne kadar kavurmam gerektiği konusunda tereddütlerim var. Soğanı pembeleşene kadar mı kavurmalıyım yoksa biraz daha mı bekletmeliyim? Ayrıca, çorbanın kıvamını pürüzsüz hale getirmek için blender kullanmayı düşünüyorum, bu aşamada dikkat etmem gereken bir şey var mı? Servis yaparken üzerine nane veya maydanoz eklemek güzel olur mu? Yanında ekmekle servis etmek de iyi bir fikir gibi görünüyor, bu konuda ne dersin?
Cevap yaz